Friday, March 24, 2017

Workshops Broodbakken!


De geur van vers gebakken brood in huis? Dat kan! Volg een workshop broodbakken in Den Bosch of op locatie in Overloon of Rijpwetering. Kijk hieronder voor de beschikbare data.

Heb je zelf een groepje met vriendinnen en zin in een leuke dag? Dan kunnen we samen een datum plannen en een aangepast programma maken. Neem even contact op via facebook, bel of stuur een mailtje naar bakemyday (apenstaartje) gmail (punt) com en vraag naar de mogelijkheden. Het minimale aantal personen is 3, het maximale aantal is 5.

Ik geef de workshops bij mij thuis in Den Bosch en soms op locatie bij Dorry (Quilt it & Dotty) in Overloon of bij Karen (B&B de Hertog-Inn) in Rijpwetering! De data voor deze workshops worden aangekondigd op de genoemde sites en de Facebook pagina's van Dorry, Karen of van mij.
Bij mij thuis is er plek voor 3-5 personen, bij Dorry voor 3-5 personen, bij Karen 4-8 personen.


Wat kun je verwachten:

  • We werken met kleine groepen er is dus veel aandacht voor vragen en uitleg.
  • Je wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers, tussen de middag is er een lunch met verschillende broden.

  • Je krijgt uitleg over ingredi├źnten en de rol die ze spelen bij het bakken van brood, over het kneden, vormen, rijzen en afbakken.
  • Kneden gebeurt zowel met de hand als met een stand mixer of evt. een broodbakmachine.
  • Ik werk thuis met een hetelucht oven en combi stoomoven, op locatie bij Dorry met een AGA-cooker en bij Karen met een AGA-cooker en hetelucht oven.
  • Uiteraard krijg je je zelf gebakken brood mee naar huis! Neem voor het gemak een tas/doos mee om je brood gemakkelijk te kunnen vervoeren.
  • Je krijgt van mij een hand-out met de gebruikte receptuur, plus praktische tips en informatie om thuis mee aan de slag te gaan.

Data:

Donderdag 16 maart: Overloon Paas-workshop Challah en lemon rolls                   VOL

Woensdag 12 april:    Den Bosch Paas-workshop Paasstol en scones                       nog 1 plaats

Donderdag 20 april:   Den  Bosch Basis workshop Vloerbrood en witte bolletjes    nog 4 plaatsen

Zaterdag 20 mei;        Rijpwetering Workshop Vloerbrood en lemon rolls              


nog 8 plaatsen


Kosten: 50,-- p/p

2 comments:

Thanks for visiting! I really appreciate and enjoy reading all your comments! If you have any questions feel free to email me.