Workshops Brood bakken


De geur van vers gebakken brood in huis? Dat kan! Volg een workshop broodbakken in Den Bosch.
Neem even contact op via email voor beschikbare data.

Heb je een groepje vriendinnen en zin in een leuke dag? Dan kunnen we samen een datum plannen en een aangepast programma maken. Neem even contact op via facebook, bel of stuur een mailtje naar bakemyday (apenstaartje) gmail (punt) com en vraag naar de mogelijkheden.

Ik geef de workshops bij mij thuis in Den Bosch en soms op locatie bij Dorry (Quilt it & Dotty) in Overloon of bij Karen (B&B de Hertog-Inn) in Rijpwetering! De data voor deze workshops worden aangekondigd op de genoemde sites en de Facebook pagina's van DorryKaren of van mij.
Bij mij thuis is er plek voor max. 4 personen, bij Dorry voor 3-5 personen, bij Karen 4-8 personen.


Wat kun je verwachten:

  • We werken met kleine groepen, er is dus veel aandacht voor vragen en uitleg.
  • Je wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers, tussen de middag is er een lunch met verschillende broden.
  • Je krijgt uitleg over ingredi├źnten en de rol die ze spelen bij het bakken van brood, over het kneden, vormen, rijzen en afbakken.
  • Kneden gebeurt zowel met de hand als met een stand mixer of evt. een broodbakmachine.
  • Ik werk thuis met een hetelucht oven en combi stoomoven, op locatie bij Dorry met een AGA-cooker en bij Karen met een AGA-cooker en hetelucht oven.
  • Uiteraard krijg je je zelf gebakken brood mee naar huis! Neem voor het gemak een tas/doos mee om je brood gemakkelijk te kunnen vervoeren en een paar theedoeken omdat het brood nog lang warm blijft en in een theedoek kan het nog uitwasemen.
  • Je krijgt van mij een hand-out met de gebruikte receptuur, plus praktische tips en informatie om thuis mee aan de slag te gaan.

Data:

I.v.m. verblijf in het buitenland zijn er nog geen nieuwe data. Informeren kan natuurlijk altijd, mail naar bakemyday (apestaartje) g mail (punt) com !       

Kosten: 50,-- p/p