Wednesday, August 16, 2017

Er zijn plekken in Hamburg waar ik niet eens wil lopen [11]
Zoals bijvoorbeeld... de Reeperbahn. Het moet even vinden alle reisgidsen. Nou... vink! En klaar met die troosteloze bende. Nu is dat ook helemaal niet spannend zo halverwege de ochtend maar we hadden toch geen behoefte om het 's nachts nog eens over te doen. Saai zijn we.

Ik moet wel zeggen dat we bijna de aankoop van de maand hadden gedaan; paraplu vergeten, winkeltje in, paraplu aangeschaft en hup door.
Echtgenoot doet paraplu open.. en ziet zich geconfronteerd met grote doodshoofden en in bijbehorende skelet letters Sankt Pauli!

Die hebben we maar even teruggebracht. Je kunt het ook overdrijven qua nuttige souvenirs.

Rondom de Reeperbahn bevindt zich ook de buurt waar de dames van lichte zeden hun diensten aanbieden. Nou... als ik daar zou willen lopen.. het mág niet eens! Sjonge. Er is dus werkelijk een straat afgesloten met hekken. Waarschuwingsborden. Verboden toegang voor minderjarigen en.. vrouwen! Op straffe van uitgescholden, bespuugd en met "peniswater" overgoten te worden.

1 comment:

Thanks for visiting! I really appreciate and enjoy reading all your comments! If you have any questions feel free to email me.