Tuesday, March 07, 2006

Nog eentje dan

Ik had het beloofd, foto van mijn aankopen. De thermometer, 2 enorm lange steel lepeltjes (voor in sausflessen bijv.), de kleine ijsschep, een stuk kaasdoek om mijn gelei, jam en hangop in uit te laten lekken, (overigens gewoon in de Delhaize gekocht voor 0,99 cent), een koekuitsteker en de lepelvorkjes.
De laatste dag zijn we via Brugge naar huis gereden, lekker rondgeslenterd, de Belfort bekeken en de grote zaal. Kinderen waren gefascineerd door de uitbeelding van de geschiedenis via computer met touchscreen, waarin de hele bouw en aanbouw door de jaren heen visueel werd gemaakt. Fantastisch om te zien, het gaat zo veel meer leven. En.. uiteraard lekker gegeten. De lunch viel iets groter uit dan we gedacht hadden, riante porties! En een heel lekkere amuse van het huis. Zoon 1 en Echtgenoot hadden een vispannetje, Zoon 2 koos uiteraard voor veilig en dus een mixed grill, zoon 3 wilde heel graag mosselen met look en aangezien ik het donkerbruine vermoeden had dat zoon 3 na 6 mosselen zou zeggen: 't is wel een beetje véél mossel Mam, koos ik dus voor een grill-gerecht, dan konden we ruilen. Ahum...zoonlief at dus de gehele pan mosselen leeg, in zijn uppie! Knap hoor!
En de mixed grill? Bestond niet uit een spiesje met stukjes vlees maar bleek een steengrill-gerecht. Dus zoon 2 en ik zaten gebroederlijk stukjes vlees te keren op een hete steen.. Ik moet toegeven, ik heb met een schuin oog eens naar rechts en naar de overkant gekeken, het zag er erg lekker uit daar. Maar wij hadden lol in het draaien, zoon 2 genoot!

2 comments:

 1. Ohhhhhh, ik was vast met meer thuisgekomen vanuit het winkeltje. Knap hoor zo'n zelfbeheersing. Een beetje dom misschien, maar waar gebruik je de lepelvorkjes voor?

  Groetjes en bak ze maar weer,

  Soepkipje

  PS Schitterende foto's allemaal.

  ReplyDelete
 2. Achteraf heb ik misschien wel een klein beetje spijt....en ik had bedacht, ter plekke, dat ik die vorkjes kon gebruiken voor alles wat je af moest breken met een vork en vervolgens nooit meer op datzelfde vorkje geschept krijgt. Van die dingen die je achterna moet zitten op je schoteltje met je vorkje...eh..sommige gebakjes en nagerechten hebben dat. Nou ja, eigenlijk vond ik ze gewoon heel leuk.

  ReplyDelete

Thanks for visiting! I really appreciate and enjoy reading all your comments! If you have any questions feel free to email me.