Sunday, February 19, 2006

Toast!

Het wordt steeds gekker, ga ik ook nog mijn toastjes zelf maken? Nou ja, vandaag geprobeerd en erg lekker. Eigenlijk heten ze Swedish Knäckebröt. Ze mogen nog veel dunner uitgerold worden en vooral ook niet bang zijn dat ze te bruin worden. De lekkerste zijn die op de hoeken van de bakplaat; diep goudbruin en krokant, zonder knalhard te zijn. Deze op de foto zijn eigenlijk te dik. (ik ook als ik zo doorga...)

6 comments:

 1. Van knackebrod word je toch nit dik. Dus graaag recept als het kan, lijkt me een leuke uitdaging.

  Yvette

  ReplyDelete
 2. hahaha! Het ligt er denk ik inderdaad aan wat je erop doet.... blaadje sla, laagje zalm, geitenkaas met honing... mmmmmm!

  ReplyDelete
 3. Oh, da's niet eerlijk! Heb me vanavond verrekend met de hoeveelheid pasta en mezelf als een goede moeder te weinig toebedeeld opdat mijn gezin kon schransen en nu heb ik trek, lekkere trek, begint zij over zalm en geitenkaas en honing. Wie heeft er nog vijanden nodig met zulke vrienden ;-(

  ReplyDelete
 4. ik hoor toch nog wat roepen in de broodtrommel, ja hoor, toastjes en het echoot in de koelkast....

  ReplyDelete
 5. Je kunt je deeg ook door de pasta machine rollen, gaat perfect en zo worden ze erg mooi gelijk en dun. Als er iemand een mega model heeft,graag even melden, wil ik er zelf ook wel eens door...

  ReplyDelete
 6. Zie je, altijd al gedacht, die überslanke types zijn dus gewoon doorgedraaid!

  ReplyDelete

Thanks for visiting! I really appreciate and enjoy reading all your comments! If you have any questions feel free to email me.