Thursday, December 28, 2006

U luistert toch ook?

Ja toch? En ... gestemd? Was het moeilijk of wist je precies welke nummers je wilde horen in jouw top 10?

Voor degenen die -nog steeds- niet weten waar het over gaat: de top 2000 natuurlijk op radio 2. Ik heb al een aantal vrienden aangestoken met ons radiovirus tussen Kerst en Oud en Nieuw. Vriendjes van onze kinderen weten inmiddels dat wanneer ze rond deze tijd binnenstappen de muren bol staan van het geluid van radio en pc, en dat die doorgaans redelijk beschaafde moeder luidkeels meeblèrt, niet gehinderd door enige vorm van muzikaliteit.

Heel leuk, je kunt nu ook op een wereldkaart zien wie er waar ter wereld luistert naar de top 2000, van Melbourne tot Miami, van Belize tot Buenos Aires. Leuk!

Op dit moment luister ik naar Summertime op nummer 978. Geweldig nummer, voor mij voor altijd verbonden aan de jaren dat ik in Amsterdam werkte. Ik stapte 's morgens uit de trein, liep het station uit en daar stond hij, een kleine donkere man met een grizzly baardje en een saxofoon.... en naar mijn idee speelde hij altijd Summertime...

4 comments:

 1. er komen af en toe wat draken voorbij, maar over het algemeen ... is het genieten! Mijn kids zijn niet zo afgericht helaas, dus af en toe komt er een dvdtje voorbij en vooral de conference van Jochem Mijers (heet-ie zo? zoiets dan) heb ik al zeker drie keer per dag voorbij zien komen. Maar verder? HEERLIJK!

  ReplyDelete
 2. he! ik zie dat er iemand met je naam vandoor is..
  http://www.bakemyday.com/pages/1/index.htm

  ReplyDelete
 3. Ik luister ook de hele dag naar de top2000 èn heb ook gestemt. Ik behoor met mijn 18 jaar wel niet tot de doelgroep van radio 2 maar de top2000 luister ik zeker!

  ReplyDelete
 4. Tuurlijk luister ik ook de hele dag! Wat een mooie muziek is er toch. Had zelfs moeite om de deur uit te gaan, iedere keer dacht ik na het volgende liedje ga ik, maar ja, dan kwam er weer een gouwe ouwe (uiteindelijk toch de boodschappen gehaald hoor..)

  ReplyDelete

Thanks for visiting! I really appreciate and enjoy reading all your comments! If you have any questions feel free to email me.