Wednesday, February 24, 2010

Knibbel knabbel knuisje....


wie komt er aan mijn huisje?
Een meneer met een hele grote graafmasjien misschien?

Zoals je misschien al doorhebt zijn wij in het bezit van een huis (nou ja, beetje van mezelf beetje van Maggi de bank). Dat huis is een huis zoals een kind het zou tekenen, driehoek dak, deur in het midden en twee ramen aan elke kant. Het huis is aardig op leeftijd. Daarbij hoort een evenzeer op leeftijd zijnde schuur. Van hout. In zijn hoogtijdagen wellicht garage geheten, 60 jaar na dato viel hij bijna zelf om van treurigheid.
Before...
After...

En als we dan toch... moeten we dan niet ook? Ja toch maar doen. Dág speelhuis, kasteel, fort, verstopplek, uithuilplek, buut, goal.

Wat wil je ook; een glijbaan, picknick plek, huisjes, heuse loopbrug, schommels en klimtouw... compact attractiepark voor ieder kind zomaar in de tuin. Zucht. Dat deed me meer dan ik had gedacht. Weer een tijdperk over.
Leeg! Erg leeg.

3 comments:

 1. Hm ja, wel erg leeg....
  Maar bedenk dan die zee aan mogelijkheden die nu aan je voeten ligt! :-)

  ReplyDelete
 2. Hi, why don`t you try to get a GTranslate for this blog. I think it`s wonderful and people deserve to read it. thanks

  ReplyDelete
 3. Eindelijk is het dan toch begonnen!!! Leeg ja.... maar lekker leeg toch, voor je 't weet (nou ja heel wat stress later dus eigenlijk) is er een fantastische invulling voor!!

  ReplyDelete

Thanks for visiting! I really appreciate and enjoy reading all your comments! If you have any questions feel free to email me.