Sunday, April 09, 2006

Uiltje knappen....

Dit uiltje zat dus rustig op een tak zondag-ochtend.
Eigenlijk vinden we het een beetje "ons" uiltje omdat we hem 's nachts altijd horen. Het heeft even geduurd voordat we wisten dat het geluid van een uiltje kwam. 's Winters horen we hem bijna niet maar zo rond deze tijd begint hij zijn duikvluchten rond ons huis weer. Leuk!

2 comments:

  1. Wat leuk, steenuiltje?... laten wij nou vandaag een prachtige maar helaas dode kerkuil vinden, ergens langs de weg. Dubben nog om 'm op te laten zetten, hij is z├│ mooi.Maar daar komt wat bij kijken...eerst langs de politie om aan te geven en te laten controleren of we 'm niet zelf uit de kerk geschoten hebben , vervolgens een vervoersbewijs (onwijs!)zien te krijgen om 'm naar een preparateur te brengen die van te voren bekend (en erkend) is...Laat die van jullie maar heerlijk genieten en vrij blijven. Zelfs een dode uil heeft het niet makkelijk in dit land!

    ReplyDelete
  2. Ik denk ook dat in het kader van de vogelgriep het wel handig is om bij dode vogels uit de buurt te blijven.... of word ik nou paranoia?

    ReplyDelete

Thanks for visiting! I really appreciate and enjoy reading all your comments! If you have any questions feel free to email me.