
Even wat tijd inhalen: Begin vorige week dit brood gebakken, dit is een kokosbrood recht uit de machine. Basisrecept witbrood verrijkt met 2 el honing, 40 gr gemalen kokos, wat achtergebleven ananassap aangevuld met water en 2 tl anijszaad. Erg lekker geworden, de kokossmaak was niet overheersend.
Gisteravond een experimentje met een restje gekookte worteltjes en gesuiker

De gember die ik gebruikt heb is echt gesuikerde gember, en niet de nootjes (bolletjes) gember die in potjes verkrijgbaar zijn. Als je niet echt een gemberliefhebber bent is het een beetje te veel van het goede. Afgezien daarvan is het gebruik van een restje worteltjes wel heel leuk, het brood kleurt prachtig en is mooi zacht. (Mag ook wel, er gingen tevens 2 eieren in en 3 el boter!)V.q.b. het vocht is het wel even opletten, natuurlijk afhankelijk van het vocht in de worteltjes, ik heb toch aardig wat bloem moeten toevoegen.
Binnenkort in dit theater: foto's van de surprises! Jawel, de schoolsurprises zijn vrijwel klaar!
No comments:
Post a Comment
Thanks for visiting! I really appreciate and enjoy reading all your comments! If you have any questions feel free to email me.