Sunday, October 23, 2005

Semolina bread

A semolina bread made with Beth Hensperger's two-week biga. Great ovenspring, great taste, love the pattern on top. Next time I will have to bake two because this small one disappeared in a wink.


6 comments:

  1. I've made semolina bread once and I was so not impressed. It was a recipe most folks rave about and I'm a good bread baker so I think it's a taste thing. But I feel like I am missing something. Color me sad.

    ReplyDelete
  2. That looks delish! :)

    ReplyDelete
  3. @ Kitchenmage, I don't doubt yr baking skills at all :), must be a matter of taste. Love yr signature bread btw!

    Hi Jeff, so nice to see you here! Thx for visiting!

    ReplyDelete
  4. Fantastisch mooi brood.
    Leuk om het nu in het 'echt' te zien, want bij mij wilde die toen niet lukken helaas.....nu ik dit zie, denk ik dat ik het toch nog maar een keer moet proberen. (had je nog eventuele aanpassingen moeten doen aan het recept, dan houd ik me aanbevolen!)
    Ook erg goede foto's trouwens, complimenti!

    ReplyDelete
  5. Hoi Lien, nee geen aanpassingen, en zelfs met "oude" biga (paar dagen niet geroerd). 200 bloem en 150 semolina, klein broodje dus.

    ReplyDelete
  6. Wow! Wat een mooi brood.Begin ik weer te twijfelen. Had ik dan toch niet beter Betje i.p.v. Donna moeten vragen aan de Sint :(
    Leuk om hier rond te kijken en je verhalen te lezen :)

    ReplyDelete

Thanks for visiting! I really appreciate and enjoy reading all your comments! If you have any questions feel free to email me.