Friday, November 30, 2012

Dear Jane… blokje blokje

A-8

A-8 Florence Nightingale. Niet zo moeilijk, wel erg rood. Ook eentje om opnieuw te doen dan?

2 comments:

 1. Nee, niet opnieuw doen. Als je eens wist hoe ik getwijfeld heb over mijn kleurkeuze. En nog ben ik er niet van overtuigd. Dit zijn blijkbaar jouw kleuren, dus daar zou ik het gewoon bij houden. Ik vind het een leuk blok.
  Wel is het zo dat de oorspronkelijke quilt een trip around the world is. Hier kun je zien hoe ik dat gedaan heb: http://phebeandjane.blogspot.nl/2011/05/opzet-en-stofkeuze-dear-jane-setup-and.html. Als je kiest voor een trip around the world opzet, heb je misschien iets meer rust over je kleurkeuze.
  Groetjes,
  Marian

  ReplyDelete
 2. Haha Marian.. had ik een heel epistel naar je gemaild.. ben je een no-reply blogger dus dat berichtje hangt ergens in het web. Jaaa, die trip around the world! Daar kwam ik pas laat achter. In veel quilts is dat gewoon niet te zien, bij Jane ook niet zo erg vind ik. Heb inderdaad ook lopen kleuren op een blaadje, dat biedt inderdaad houvast. Fijn te lezen hoe jij met je kleuren hebt gestoeid. Nu me nog aan het blaadje houden ;-D

  ReplyDelete

Thanks for visiting! I really appreciate and enjoy reading all your comments! If you have any questions feel free to email me.