Tuesday, October 03, 2006

Achter de wolken....

hoop ik toch echt de zon te zien...
Op deze "behind the scenes" tour hebben de trouwe lezers inmiddels gemerkt dat ik als gevolg van een te vlugge rechtervinger plotsklaps een geheel andere compleet blauwe layout had met cursieve lettertjes, die rap vervangen werd door een neutrale witte, die vervolgens gisteravond weer aangepast is met behulp van veel koffie, thee (zelfs voor mij bestaat er een koffie-limiet) en vele, vele vellen volgekrabbelde aantekeningen. Het voorlopige? resultaat zit je nu te bekijken. Ik hoop dat dit een beetje leuk leest inmiddels. Ik ben er ook achter hoe ik een back-up kan maken. (haha, spreekwoord van kalf en put enzo) en d.m.v. trial and error ontdekt welke codes verantwoordelijk zijn voor welke veranderingen. Hoop ik. Ik heb ze nog niet allemaal te pakken, maar dit is een stukje zelf-educatie van de hoogste plank kan ik u verzekeren.

Nu nog een leuke banner (dat is dat blanco ding bovenaan waar nu alleen nog Bake My Day staat) maar dat is een hoofdstukje voor gevorderden. Ooit had ik ontdekt hoe dat moest, maja....

Wat ik graag van jullie wil weten.......léést dit nu een beetje? Oogt het een beetje leuk? Is dit nu waarvan je tegen je buurvrouw/vriendin/kapper zegt goh joh, dat zou je eens moeten lezen, dat is leuk!
Zo niet, vertel het me maar niet eigenlijk, moet ik een andere hobby gaan zoeken, of toch een keer mijn huis gaan schoonmaken, strijken, of andere o zo nuttige dingen gaan doen... Verheug ik me nu al op!

3 comments:

 1. knap hoor, maar maak je de letters niet al te klein, anders kost het me een nieuwe bril

  gr mam

  ReplyDelete
 2. Ga ik mee een bril uitzoeken , "mam",zit er ook tegenaan !
  Ik vond blauw ook wel mooi,maar ik vind alles wat blauw is mooi ,dus da's geen graadmeter.En het allerleukste vind ik WAT er geschreven wordt, lig regelmatig blauw (dus tòch) om jouw verhalen dus waarom je zorgen maken over een Lay out, met alle risico's vandien ?? Just the way you are..zit ik nu voor je te zingen.
  Als je maar vaak schrijft, dat vind ik belangrijk.
  Wat denk je , zou een blauwe bril me staan?

  ReplyDelete
 3. Hoi, ik heb jouw blog nu pas ontdekt. Het is ook de eerste weblog die ik zag! Ik weet dus niet hoe het er eerst uitzag of hoe het eruit zou moeten zien, maar nu vond ik het erg gezellig om te lezen.
  Ik hoop je nog eens terug te vinden.
  Peetje

  ReplyDelete

Thanks for visiting! I really appreciate and enjoy reading all your comments! If you have any questions feel free to email me.