Thursday, February 23, 2006

Iemand heeft een probleem en nu ben ik dat nog maar straks.....

Okee nu heb ik de pest in. Mijn lieve schattige kindertjes slapen de slaap der onschuldigen. Mijn lieve schattige echtgenoot is de feestzaal aan het opbouwen voor het feest der feesten (voor alle mede-normale mensen onder u; dat is dus Carnaval) en mijn oplaadbare batterijen voor het fototoestel zijn weg ! (#%^*&)
Alle 12!! En er is niemand in dit hele huis aanspreekbaar om mijn gram te halen. Want natuurlijk heb ik ervoor gezorgd dat er voldoende oplaadbatterijen zijn om de belangrijkste dingen te voeden...dat zijn dus de fotocamera en 1 draagbare cd-speler. En niet.....al die loslopende electronica die in dit huis rondzwerft. En ik kan geen enkel apparaat vinden. Dus ik kan mijn rechtmatige eigendom ook niet eens terugjatten!
Pffff. Oooohh en dan gaan ze nu ook nog eens de geluidsvoorziening testen aan de overkant! Grrrrr. (Oh ja, verstandige mensen: de overkant is dus het gemeenschapshuis waar het feest der feesten vanaf morgenavond gaat plaats-vinden en waar wij dus, gezien de unieke locatie van ons huis, letterlijk van kunnen meegenieten). Ik luister nu dus naar eeeh Chubby Checker??!! Oh en nu de gebroeders Ko.

Even ter verduidelijking: ik had een prachtige post in gedachten met evenzeer prachtige foto's maar euh...zie boven. (Nu iets Brabants van een dame in onvervalst plat inclusief inhaakdreun.) Ik hou u maar even op de hoogte, dat u ook even meegeniet zullen we maar zeggen. Yo! hij kan nog harder merk ik, of ze hebben net een deur opengezet. Ik hoor Lost generation? Neeeee, die is te makkelijk, dat hoor je me alleen maar denken.

3 comments:

 1. Och arme, ik heb het met je te doen! een stel oordopjes doet wonderen.(of wat oud brood :)) ga je zelf ook nog naar het feest der feesten? doe het maar voorzichtig aan!
  Ik wil nog even wat vragen over dat prachtige sunflowerbrood wat ik ineens bij je foto-flicker (of zo ;)) voorbij zag vliegen. Daar maak je volgens mij helemaal de blitz mee.....is dat een speciaal recept of zou je gewoon een maisbrood met zonnepitten gecoat met semolina in deze vorm kunnen knippen. Heb je ook een foto van het eindresultaat of was 'ie toen al op?!?!! Ik vind hem echt geweldig.

  ReplyDelete
 2. Hoi baking soda,

  heel herkenbaar van die batterijen, volgens mij hebben die dingen voetjes????

  Vraagje nog van mij wie heeft er eigenlijk gewonnen bij glutton rabit van de makronen? Heb er even gekeken maar kan het niet zo gauw vinden???
  Ik had op je gestemd overigens ;)

  ReplyDelete
 3. Oeps! Je hebt helemaal gelijk! Heb ik helemaal niet meer gemeld, waar-schijnlijk uit pure afgunst LOL, maar alsnog: het is gewonnen door Clare van Eatstuff met deze koekjes. Iedereen nog bedankt voor het stemmen...maar helaas...ze waren alleen maar lekker en niet "cute" genoeg denk ik.

  ReplyDelete

Thanks for visiting! I really appreciate and enjoy reading all your comments! If you have any questions feel free to email me.