Monday, September 26, 2005

Ter info

Voor het geval iemand zich afvraagt waarom ik afwisselend Nederlands en Engels schrijf, dat is eigenlijk euh omdat niet iedereen Nederlands spreekt en ik stiekem hoop dat er misschien ook wel bezoekers van buiten Nederland een kijkje komen nemen (nu moet je je af gaan vragen of ze mijn engels dan wel begrijpen...nah ik doe in ieder geval mijn best ::grijns::). Er is in ieder geval al een (1!) internationale gast geweest, zie onder de eerste post, Joepie ikke helemaal trots!

En weet je waarom ik dat weet? Omdat ze zo'n lief commentaar heeft geschreven, en dat kun jij ook! Ja, jij daar, dat kan jij ook! Gewoon even op comments klikken onderaan mijn schrijfsel, dan opent er een schermpje en dan kun je daar een opmerking achter laten. Je kunt gewoon als anonymous schrijven hoef je helemaal geen moeilijke accounts voor te openen ofzo, het zou natuurlijk wel leuk zijn als je er even bij zegt wie je bent..... Kan ik weer iets gezelligs terug schrijven en dan wordt het helemaal leuk!
Met dank!

3 comments:

  1. Kijk zoals dit bedoel ik, leuk toch? Ga me toch afvragen of iemand dit uberhaupt leest.... Anders is het met recht in de ruimte kletsen. Chatten in (cyber)space

    ReplyDelete
  2. Tuurlijk wordt je gezien en gelezen.So keep up the good work and let us enjoy!

    ReplyDelete
  3. Leuk leuk Baking Soda! Vooral doorgaan.....

    ReplyDelete

Thanks for visiting! I really appreciate and enjoy reading all your comments! If you have any questions feel free to email me.