tag:blogger.com,1999:blog-16941527.post5323977688182555805..comments2024-03-01T17:26:36.306+01:00Comments on Bake My Day!: Tzatziki; maintaining a peaceful marriageKaren Baking Sodahttp://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-36820657400815423042008-03-11T03:42:00.000+01:002008-03-11T03:42:00.000+01:00Hallo,ik ontdekte je site net toen ik op zoek was ...Hallo,<BR/><BR/>ik ontdekte je site net toen ik op zoek was naar shark eggs. Ik loop stage in het Aquarium van Portobello, Otago New Zealand en met Pasen is ons thema : Shark eggs. Ik ga zeker proberen om de jouwe aan de man te krijgen ;) (zelf maken of het recept uitdelen, eigenlijk sowieso optie 1!!)<BR/><BR/>Dus alvast bedankt!<BR/><BR/>Ik zal je zeker blijven volgen aangezien ik ook dol ben op bakken!!<BR/><BR/>Groeten,<BR/><BR/>SanneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-83427882713637721742008-01-19T15:25:00.000+01:002008-01-19T15:25:00.000+01:00I always have a container of tzatziki in my fridge...I always have a container of tzatziki in my fridge..albeit premade from a local Greek restaurant here called The Greek House!!Valerie Harrison (bellini)https://www.blogger.com/profile/10205920305666658534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-55291326706691553602008-01-19T12:52:00.000+01:002008-01-19T12:52:00.000+01:00de ultieme oplossing om komkommer van vocht te ont...de ultieme oplossing om komkommer van vocht te ontdoen is: inzouten. <BR/>komkommer raspen of in schijfjes in het vergiet, flink wat zout er over en doorhusselen, verzwaren met een schaal of kom, en alles op een uitlekbak zetten. Na een uurtje alles goed (!) uitspoelen en komkommermassa uitknijpen. Bijkomend voordeel: de komkommer wordt er veel zachter van. (en voor mensen die van het eten van komkommer altijd de hele avond nog "nagenieten": geen last van!Arankahttps://www.blogger.com/profile/00377944024023684550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-89292181844894711322008-01-19T02:08:00.000+01:002008-01-19T02:08:00.000+01:00I love this!Thanks for posting about it. My Englis...I love this!Thanks for posting about it. My English bloke and I are both big garlic fans so no problem there :)<BR/>btw, thanks for visiting my blog.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-91063723872600960632008-01-18T21:54:00.000+01:002008-01-18T21:54:00.000+01:00we do make these kind of dips with yoghurt pretty ...we do make these kind of dips with yoghurt pretty frequently in indian cooking:) yours looks nice:)<BR/><BR/>you could even send this i to my game Night blog event that I'm hosting this month...details here:<BR/><BR/>http://funnfud.blogspot.com/2008/01/announcing-event-game-night-party.html<BR/><BR/>Thanks!Mansihttps://www.blogger.com/profile/01109414198476017680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-55164798128623729912008-01-18T16:16:00.000+01:002008-01-18T16:16:00.000+01:00Ooooh, lovely, lovely. I used to eat tzatsiki by t...Ooooh, lovely, lovely. I used to eat tzatsiki by the bucketload. I don't have it that often now, but this is a good reminder for when our summer eventually (if ever) arrives!aforkfulofspaghettihttps://www.blogger.com/profile/01303046899595697854noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-26939409415139780032008-01-18T15:05:00.000+01:002008-01-18T15:05:00.000+01:00I love tzatziki. You're right, definitely a "try t...I love tzatziki. You're right, definitely a "try this before you go to bed because I've eaten loads of it type of food."<BR/><BR/>My husband got home late Wednesday evening having been on a business trip too. I hadn't cooked and luckily for him he ate on the Eurostar.Amanda at Little Foodieshttps://www.blogger.com/profile/08262887792010049693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-31745160515845263912008-01-18T09:21:00.000+01:002008-01-18T09:21:00.000+01:00O wat lekker, ik ben dol op Tzaziki, deze zal ik z...O wat lekker, ik ben dol op Tzaziki, deze zal ik zeker eens maken ... ik kan me de shock van je man overigens wel voorstellen, maar gelukkig was die van korte duur!<BR/>En met dat alles los je ook nog politieke vraagstukken op... ik moest er erg om lachen! Hoe verzin je toch die leuke dwarsstraten en vergelijkingen soms... Een natuurlijk talent denk ik, wel één die naar knoflook ruikt (of stinkt?) ;-), maar een talent zeker.<BR/>Alvast een fijn weekend!Lienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-77365167040799446682008-01-17T22:33:00.000+01:002008-01-17T22:33:00.000+01:00To be honest: I counted on the airlines for not fe...To be honest: I counted on the airlines for not feeding the Husband, so he could have a bite or two once home...seems they did offer some snacks so he kindly refused (and regretted it for hours after). The next day he tucked in, big time!Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-45264436283784858272008-01-17T22:22:00.000+01:002008-01-17T22:22:00.000+01:00Love the garlic going in this!You mean he wouldn't...Love the garlic going in this!<BR/>You mean he wouldn't try this or he only kept his distance until he had a snack of this!MyKitchenInHalfCupshttps://www.blogger.com/profile/07321041059604871286noreply@blogger.com