tag:blogger.com,1999:blog-16941527.post114432847648210298..comments2024-03-01T17:26:36.306+01:00Comments on Bake My Day!: SSD 5Karen Baking Sodahttp://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1144355062725664262006-04-06T22:24:00.000+02:002006-04-06T22:24:00.000+02:00Haha, ik kan ook niets verborgen houden, ben inder...Haha, ik kan ook niets verborgen houden, ben inderdaad bezweken voor 2 van die potten en met een schuin oog gekeken naar nog andere.. Moet ik eerst een plank in mijn keuken..<BR/>Dacht dat het wel handig was om het rijzen in de gaten te houden, kan ik zien of ie trippelt. De inhoud van 1 van die potten is inderdaad in een brood verdwenen (140 gram), is een heel prachtig hoog brood geworden met nog 250 volkoren, 50 rogge en 200 wit en een 1/2 tl gist.Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1144350355726942692006-04-06T21:05:00.000+02:002006-04-06T21:05:00.000+02:00Heb je die potjes ook vandaag bij Ikea gekocht, me...Heb je die potjes ook vandaag bij Ikea gekocht, met die matte aluminium dekseltjes en dat handvatje. Dar bewar ik mijn keukenkruiden in, moet er alleen nog 20 of zo bijhalen, dan heb ik alles er in.<BR/>Die starter, je kunt er al mee bakken hoor. Doe ik al de hele week. En iedere 2 dagen een gram gist minder. Het gaat tot nu toe heel goed. Vandaag maar 2 gr gist. Laat je morgen weten hoe dit brood gelukt is, met havervlokken, spelt en gerstemeel, lekker zwaar dus ik ben benieuwd.<BR/><BR/>YvetteAnonymousnoreply@blogger.com