tag:blogger.com,1999:blog-16941527.post114020279519889890..comments2024-03-01T17:26:36.306+01:00Comments on Bake My Day!: Met in de hoofdrol....Pita!Karen Baking Sodahttp://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1141221923227804602006-03-01T15:05:00.000+01:002006-03-01T15:05:00.000+01:00Heerlijk die pittabroodjes. Echt een toppertje en ...Heerlijk die pittabroodjes. Echt een toppertje en ja hoor dat is dan ook weern het einde van de gekochte pitabroodjes. Iedereen was het er wel over eens dat dit stukken lekkerder was. Alleen jullie weten wel wie het weer moet doen, maar goed je doet wat om het klompenkoor tevreden te houden.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1140880900803004532006-02-25T16:21:00.000+01:002006-02-25T16:21:00.000+01:00Hoi Baking Soda,Vandaag heb ik de pitabroodjes geb...Hoi Baking Soda,<BR/><BR/>Vandaag heb ik de pitabroodjes gebakken, helaas maar een paar die een mooi zakje vormden (bolletje werden) maar ik vond het wel de moeite waard om eens te proberen en al helemaal de smaak is me prima, en die van Paul ook overigens, die vind het ook helemaal heerlijk.valériahttps://www.blogger.com/profile/07305431666628271381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1140382508102129692006-02-19T21:55:00.000+01:002006-02-19T21:55:00.000+01:00LOL Hmm FG, now I have to... If I can make my pita...LOL Hmm FG, now I have to... If I can make my pitas puff I should be able to tackle scones. I hope you don't mind I used your experience and quoted you for freezing the pita's, that's what it says in Dutch.<BR/>Next week will be sconesweek!Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1140380394200721452006-02-19T21:19:00.000+01:002006-02-19T21:19:00.000+01:00Absolutely gorgeous---in any language. Congratulat...Absolutely gorgeous---in any language. Congratulations on a splendid job. I'd be envious if I didn't like those unpuffed pita pizzas so much. So what's next? Going to finally conquer scones??? : )Farmgirl Susanhttps://www.blogger.com/profile/04851855517852917202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1140365098221448612006-02-19T17:04:00.000+01:002006-02-19T17:04:00.000+01:00Harstikke fijn dit baking soda :)Aan dit soort erv...Harstikke fijn dit baking soda :)<BR/>Aan dit soort ervaringen heb ik wat (en anderen ook denk ik ;)).<BR/>Nu weet ik dat dun uitrollen beter is.<BR/>Ik ben er vandaag niet aan toe gekomen omdat er buiten een dertiental leilinden stonden te roepen van snoei ons nou eens...<BR/><BR/>Wél pita broodjes gegeten, ik had nog zo een pakje uit de winkel en moest wel aan je denken.<BR/><BR/>Ik heb ook eens op de site gekeken van farmgirl, wow dat is ook niet mis.<BR/>Wat is internet dan toch een fantastisch iets en wat valt er nog veel te leren.<BR/><BR/>Ook al reageer ik niet altijd, blijf toch lekker van alles lezen :)<BR/>Bedankt voor je log en de dingen die je wilt delen!valériahttps://www.blogger.com/profile/07305431666628271381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1140344649010485952006-02-19T11:24:00.000+01:002006-02-19T11:24:00.000+01:00Valeria, ik heb ze gisteravond nog weer gemaakt, g...Valeria, ik heb ze gisteravond nog weer gemaakt, gewoon om te kijken of het weer zou lukken. Deze keer had ik er 14 uit hetzelfde deeg, dus wat kleiner per stuk. Éentje geproefd, en deze was wat meer brood-achtig met een minder grote "zak" binnenin. Oorzaak: niet dun genoeg uitgerold. Ze zitten nu in een goed afgesloten diepvrieszak in de vriezer.Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1140334541129950332006-02-19T08:35:00.000+01:002006-02-19T08:35:00.000+01:00Bedankt voor je edit baking soda :)Ik denk dat ik ...Bedankt voor je edit baking soda :)Ik denk dat ik ze vandaag of morgen eens ga maken.valériahttps://www.blogger.com/profile/07305431666628271381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1140260897903937912006-02-18T12:08:00.000+01:002006-02-18T12:08:00.000+01:00Ik denk dat ik ze ook eens ga proberen baking soda...Ik denk dat ik ze ook eens ga proberen baking soda :)<BR/>Paul mijn zoontje die vind ze lekker en ook al is hij nog zo ziekjes zoals afgelopen week die pita broodjes die eet hij wél op.<BR/><BR/>Maar als ik ze nu zou willen invriezen?? Zou het dan beter zijn om ze niet helemaal af te bakken? Of is het dan gewoon een kwestie van oppiepen?<BR/><BR/>Ze zijn namelijk wel snel gaar natuurlijk.<BR/>Och en misschien raken ze de weg naar de vriezer wel kwijt dat kan ook nog natuurlijk ;)valériahttps://www.blogger.com/profile/07305431666628271381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1140260169414727562006-02-18T11:56:00.000+01:002006-02-18T11:56:00.000+01:00Ja, lekker is dat hè. Ik heb eens volkoren pita's ...Ja, lekker is dat hè. Ik heb eens volkoren pita's gemaakt (uit Beth geloof ik), die waren ook zo lekker!<BR/>Soms denk ik wel eens dat we het onszelf moeilijk maken....al die dingen die ik maakte als ik geen tijd had (pizza, pita, wraps, pasta...etc) die lusten we nu niet meer zo graag omdat ze zelfgemaakt zoveel lekkerder zijn. En hoewel het heel leuk is om het zelf te maken, heb je er soms gewoon geen tijd voor....en ik ben wat slecht in plannen! Maar ja genieten is het wel als je de tijd hebt!Anonymousnoreply@blogger.com