tag:blogger.com,1999:blog-16941527.post113768029670980616..comments2024-03-01T17:26:36.306+01:00Comments on Bake My Day!: Royal Crown Tortano part IIKaren Baking Sodahttp://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1138709340925609882006-01-31T13:09:00.000+01:002006-01-31T13:09:00.000+01:00Heb mij er gisteren ook eens aan gewaagd. Wat een ...Heb mij er gisteren ook eens aan gewaagd. Wat een heerlijk brood. Bedankt nog voor het aangeven van dit project! <BR/>Spontaan besloten mijn Bol.combonnen aan dit boek te besteden.Wil mijn Crown wel laten zien maar weet niet of het zo werkt:<BR/> http://groups.msn.com/dewakkerebakker/nieuwstebrodenvansoepkipje.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1011<BR/><BR/>Heb trouwens geen schaal gebruikt, maar gewoon op het kneedmatje en om het gat er in te houden heb ik de werkwijze bij Franse Couronne van J. Sjapter gevolgd.<BR/><BR/>Uhh! Op naar het volgende project? Ben er klaar voor<BR/><BR/>Soepkipje<BR/><BR/>PS Jouw Blog is ook bij mij al een tijdje geleden toegevoegd aan favorietenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1138191677614173332006-01-25T13:21:00.000+01:002006-01-25T13:21:00.000+01:00Tuurlijk...maar alleen als 'ie lukt :) Ik zal extr...Tuurlijk...maar alleen als 'ie lukt :) Ik zal extra goed mijn best doen op de foto...en het brood natuurlijk!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1138177605022695102006-01-25T09:26:00.000+01:002006-01-25T09:26:00.000+01:00@Arden: hij ziet er prachtig uit, Ook weer een eig...@Arden: hij ziet er prachtig uit, Ook weer een eigen signatuur!<BR/><BR/>@Lien: ik ben zo benieuwd, als jij hem klaar hebt, mag ik dan ook van jou een fotootje lenen? Zet ik ze er hier bij.Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1138177397395080902006-01-25T09:23:00.000+01:002006-01-25T09:23:00.000+01:00Vandaag start ik met het bakken van mijn Tortano.....Vandaag start ik met het bakken van mijn Tortano...ben benieuwd!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137971445399661362006-01-23T00:10:00.000+01:002006-01-23T00:10:00.000+01:00Nou, hele dag mee bezig geweest zeg.....maar hij i...Nou, hele dag mee bezig geweest zeg.....maar hij is gebakken. Ben benieuwd hoe hij smaakt!<BR/>Zie: http://pg.photos.yahoo.com/ph/arden1911/detail?.dir=3f22&.dnm=d153scd.jpg&.src=phAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137889310175190952006-01-22T01:21:00.000+01:002006-01-22T01:21:00.000+01:00Nou, ik ga het er ook op wagen. Heb net het voorde...Nou, ik ga het er ook op wagen. Heb net het voordeeg gemaakt. Ben heel benieuwd. Wordt vervolgd....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137848690536943152006-01-21T14:04:00.000+01:002006-01-21T14:04:00.000+01:00Hoi Lien,Oei, 2 nieuwe boeken! Gooi je een keer wa...Hoi Lien,<BR/>Oei, 2 nieuwe boeken! Gooi je een keer wat recepten deze kant op? vind ik wel leuk. Ik denk dat je weleens gelijk kan hebben, ik had ook de 2 verschillende gezien. Het is zo grappig te zien dat die Duitse er zo'n ontzettend duits uitziend brood van weet te maken. Ik zou eigenlijk nog wel the bakers apprentice willen hebben, iedereen roept daar zo over...Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137847216886252922006-01-21T13:40:00.000+01:002006-01-21T13:40:00.000+01:00Ik ben ook al een vast klant op je blog hoor, ik g...Ik ben ook al een vast klant op je blog hoor, ik geniet van je verhalen en (mooie) foto's. Je blog zit zelfs al onder mijn favorieten-knop :)<BR/><BR/>Helaas komt het er niet van dit weekend de tortano te maken, maar ik heb er al echt zin in, ziet er geweldig uit!<BR/><BR/>Ben via je links (hoe weet ik niet meer, ik surf en vergeet) wat extreem leuke (denk ik) boekjes besteld. Ik dacht eerst aan die van Glezer (komt later nog:)?), maar ben toch gezwicht voor "The Italian Baker" en ""The il fornaio baking" (hoe kan het ook anders!) Hopelijk komen ze snel en kan ik in return inspireren!<BR/>Trouwens, zou het verschil in recept zitten in de 2 soorten boeken die er zijn van "Artisan baking" (across america....en een 'gewone'????) zag 2 verschillende bij Amazon.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137790829189711942006-01-20T22:00:00.000+01:002006-01-20T22:00:00.000+01:00Sterker nog, ik dacht na nieuwjaar, waar blijft ze...Sterker nog, ik dacht na nieuwjaar, waar blijft ze nou met haar verhaaltjes. Ja echt hoor, miste ze al.<BR/>Dus niet meer doen hé, dagen niks laten horen, dan worden we ongerust.<BR/>Hoe kom ik trouwens aan een pasword zodat ik niet telkens als anonymous moet typen en dan mijn naam, die ik dus wel eens vergeet?<BR/><BR/>YvetteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137785635520606192006-01-20T20:33:00.000+01:002006-01-20T20:33:00.000+01:00MMMMMMMMMM......Kun je blog's ook eten?MMMMMMMMMM......<BR/>Kun je blog's ook eten?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137785573314184152006-01-20T20:32:00.000+01:002006-01-20T20:32:00.000+01:00Sure! Love to, coming up "soon" as FG would say. I...Sure! Love to, coming up "soon" as FG would say. I think you mean the ricotta twists and anise rolls? Will check my albums for rolls and recipes will follow.Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137784362845339522006-01-20T20:12:00.000+01:002006-01-20T20:12:00.000+01:00I've been admiring the pictures of what look like ...I've been admiring the pictures of what look like sesame rolls, and various other rolls in your albums. Would you consider posting the recipes for some of them in english? They look great.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137778201794714162006-01-20T18:30:00.000+01:002006-01-20T18:30:00.000+01:00Oh, dat wist ik helemaal niet Pauline, wat leuk! A...Oh, dat wist ik helemaal niet Pauline, wat leuk! Alsnog welkom dan. (Er schijnt wel iets te zijn op internet waardoor ik kan zien hoeveel "lezers" ik heb, maar daar ben ik nog niet achter....ben nog maar een beginner) Klein commentaartje achterlaten dan maar, dan weet ik het in ieder geval ;-)Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137774494465417912006-01-20T17:28:00.000+01:002006-01-20T17:28:00.000+01:00Hoi Baking,dan krijg jij elke dag heel veel cadeau...Hoi Baking,<BR/><BR/>dan krijg jij elke dag heel veel cadeautjes, want ook ik kom elke dag even kijken naar jouw verrichtingen!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137748343075743522006-01-20T10:12:00.000+01:002006-01-20T10:12:00.000+01:00Hoi Valeria, welkom hier! Elke lezer is een soort ...Hoi Valeria, welkom hier! Elke lezer is een soort kadootje, dank je!Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137747392854564792006-01-20T09:56:00.000+01:002006-01-20T09:56:00.000+01:00Hoi BS,het ziet er helemaal geweldig uit.Met veel ...Hoi BS,<BR/><BR/>het ziet er helemaal geweldig uit.<BR/>Met veel belangstelling je weblog gisteren doorgelezen (het engels doe ik wel eens op een regenachtige dag ;)) En ik vind het helemaal geweldig wat je allemaal al gemaakt hebt en doet.<BR/>Zo die veer mag je wel even hebben :)<BR/>Ik heb me bescheurd om je verhaal over het jasje wat je zelf genaait hebt en je man zijn "subtiele" opmerkingen daarover.<BR/>Mijn dank hiervoor was een tijd geleden dat ik zo ontzettend heb gelachen.<BR/><BR/>Ik kom zeker nog eens "aanwaaien" hier, gezellig.:)valériahttps://www.blogger.com/profile/07305431666628271381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137746774775756172006-01-20T09:46:00.000+01:002006-01-20T09:46:00.000+01:00Oh, btw, I have -in turn- tried to inspire some fe...Oh, btw, I have -in turn- tried to inspire some fellow bakers on a dutch baking forum to go and try this one. I hope I can do a round-up of some sort and show the results here. Promise that will be in English!Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137746630499140352006-01-20T09:43:00.000+01:002006-01-20T09:43:00.000+01:00Hi Lindy,Fun to see the differences in result isn'...Hi Lindy,<BR/>Fun to see the differences in result isn't it? I think I should have been more daring with the flour, this was still a bit slack dough and I feel that would be the reason for the hole to close-up. Next time I am going to stir and twirl that yeast water, I think I missed a bit now.<BR/>Smell? Absolutely great! Taste? Wonderful! Right now I have a slice on my plate, just the bread and some salted butter...Holidays in France on a plate! Thanks again for the inspiration!Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137724724273690942006-01-20T03:38:00.000+01:002006-01-20T03:38:00.000+01:00PS. Doesn't it smell nice? It was alot of fun watc...PS. Doesn't it smell nice? It was alot of fun watching you make the bread. Hope you enjoy it!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16941527.post-1137724114130194202006-01-20T03:28:00.000+01:002006-01-20T03:28:00.000+01:00It looks pretty good to me-how does it taste? The ...It looks pretty good to me-how does it taste? The crust looks lovely-I think it is prettier than the one on the German website.<BR/><BR/> I don't know why your center doughnut hole closed up-maybe you just want to make the hole bigger next time?<BR/><BR/> It looks kind of nice as a giant round- rather like those Poilane loaves I've seen in photos. Was it done in the center? (The main reason for the hole in the middle would seem to be to make sure it bakes evenly, rather like bundt and tube pans.)<BR/><BR/>I wish I could read the Dutch part of your blog. I am such a pathetic monolingual english speaker.Anonymousnoreply@blogger.com